Sivut

Tero

Olen liiketoiminnan ja myynnin ammattilainen, jolla on vuosien kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, strategisesta suunnittelusta sekä B2B-kaupasta. Olen monessa sopassa uitettu raudanluja sopimusneuvottelija, joka hahmottaa hyvin kompleksisia kokonaisuuksia.

Uskon valmentavaan johtamiseen, positiiviseen psykologiaan sekä tarinoiden voimaan. Kehitän jatkuvasti johtamiseen, strategiaan ja liiketoimintamalleihin liittyvää osaamistani. Tämän kehittämisen uskon jatkuvan loppuelämäni.

Omaan yli 10 vuoden kokemuksen IT ja high tech -alalta. Olen työskennellyt useamman vuoden kansainvälisessä ympäristössä muun muassa kauppaa tehden ja yhteistyökuvioita rakennellen.

Vapaa-aikaani vietän pitkälti rakkaan perheeni parissa. Harrastan hiihtoa, lenkkeilyä, sekä satunnaista jalkapallon ja salibandyn pelaamista. Elän elämäni kevättä. Olen onnellinen.

Olen wannabe muoti- ja sisustusguru. Pidän pelkistetystä muotoilusta ja selkeistä linjoista. Rakastan Applen ja Louis Vuittonin tuotteita. Rakastan Pariisia, samppanjaa, hyviä viinejä sekä suklaata.

Welcome to my life!
Tero

Email.:     tero.karppinen@icloud.com
LinkedIn: http://fi.linkedin.com/in/terokarppinen 
Twitter:    https://twitter.com/TeroKarppinen
Pinterest: http://pinterest.com/terokarppinen

9 kommenttia :

 1. Ihana työkaverimme Hanna elää myös elämänsä kevättä, taitaa olla sinun vaikutustasi. :D

  VastaaPoista
 2. Hei Tero! Minulla on aivan ihana, ihana työkaveri ja persoona nimeltään Hanna Haavisto. Olen usein miettinyt, kuka on mies hänen takanaan. Tässähän sitä tietopakettia tuli:) Olen usein myös ihmetellyt, kuinka tuommoinen lady voi kulkea vielä rengastamattomana! No, varmasti henkinen side on jo vahva...mutta silti 56 vuoden elämänkokemuksellani en malttanut olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseni. t. Marita L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Marita. Kauniisti sanottu. Hanna on ihanan aurinkoinen ja positiivinen luonne, joka tuskin enää kauaa rengastamattomana kulkee ;). Lisäksi Hannalla tuntuu olevan mitä parhaimmat työkaverit, joista hän niin usein kertoo ja kauniisti puhuu. Aurinkoista viikonloppua ja terveisiä Hannan mukaville työystäville!

   Poista
 3. Bondaan Maritaa! T: Hannan työystävä ;)

  VastaaPoista
 4. Haluaisin tietää mitä tarkoitat kun sanot että rakastat applen ja louis vuittonin tuotteita? eikö rakkaus ole jotain syvällisempää, mielestäni ainakin. Ihmistä kohtaan kokee rakkautta, mutta eikö brändeihin kohdistettu rakkaus ole pinnallista? Millä perusteella rakastat tuotteita? ja onko rakkautesi ikuista näitä kohtaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys ja erinomaista pohdintaa. Kiitos. Vastauksestani olisi helposti tullut melko pitkä, joten ajattelin kirjoittaa aiheesta seuraavan blogikirjoituksen. Toivottavasti vastaukseni olisi näin luettavampi, ja toivottavasti saisimme bloggauksen kautta aihealueen ympärille enemmänkin keskustelua. Itse ainakin kuulisin mielelläni lisää sinun, kuten myös muiden ajatuksia ja kannanottoja. Se olisi erittäin mukavaa. Pyrin saamaan tuon seuraavan bloggauksen ulos lähipäivien aikana. Kiitoksia vielä kerran kysymyksistäsi ja näkemyksistäsi, sekä oikein hyvää vappua.

   Poista